Om oss i

Det er ingenting som er bedre enn god lyd. Det er noe vi absolutt mener. Er du ikke enig? Det er også nettopp derfor vi har laget denne siden, for å informere andre om hvor essensielt god lyd er. Vil du vite mer om hvem vi er? Les videre da vel!

Hvem er vi i Godlyd.no?

De fleste av oss har alltid vært interessert i musikk, men når vi ble eldre kom også interessen for god lyd. Derfor har vi brukt mye tid på å finne ut hva slags instrumenter, hva slags høyttalere og forsterkere som passer for oss. Det er ganske masse som finnes der ute, så det kan ta la tid å finne det som passer for en. Noe som er ganske gøy å tenke på, er at det finnes så utrolig mange variasjoner av musikken du hører på. Derfor er det å høre på musikk gjennom forskjellige medium noe vi virkelig liker.

Hvorfor lagde vi denne siden?

Vi lagde denne siden, slik at vi kunne fortelle andre om god lyd, musikkinstrumenter, utstyr og enda mer. Det er jo greit å ha litt forskjellig perspektiv når man er ute etter noe nytt om du spør oss. Siden vi alle liker forskjellige ting innenfor musikk og lyd, så får du en rekke perspektiver på denne siden. Noe som er sikkert, er at det også er viktig å ta vare på hørselen sin. Dette er også noe vi i God Lyd er veldig opptatt av. Fordi det å ikke ta vare på hørselen, gjør at du ikke kan høre på så mye god lyd som du vil. Det å forlenge hørselstiden, er også godt i forhold til å kunne nyte god lyd i lang tid fremover. Lyd er jo viktig!