Musikkutstyr

Det finnes en stor og omfattende verden av musikkutstyr der ute. Det er sikkert og visst. Du kan enkelt bli oppslukt av alt som er på markedet, men husk å følge disse rådene sånn at du ikke bare går ut og kjøper alt du kommer over.

Ikke kjøp alt på en gang

Det er veldig spennende å drive med musikk, også i begynnelsen. Kanskje har din favorittartist nettopp kommet ut med nye låter du liker, og du blir så inspirert at du bare vil kjøpe alt utstyret artisten har for å kunne låte likt. Heldigvis er det aller beste tipset at du ikke skal kjøpe alt med en gang. Kjøp heller det du trenger først. Så hvis du ønsker å spille gitar, er alt du trenger en gitar til rimelig pris (og eventuelt en forsterker hvis du skal spille elektrisk).

Først når du har spilt i minst 6 måneder, eller kanskje til og med opp mot et år, gjelder det å se hva som er passende for deg å kjøpe av mer dyrebart utstyr. De aller fleste artister gikk ikke ut å kjøpte alt utstyret med en gang, fordi de visste ikke hva de trengte før de begynte. Det tar seg tid å bygge opp rett stemning og et image som passer for deg.

Dette er din egen reise

Det er ingenting galt med å ta seg god tid til å finne ut hva du trenger. Noen ganger tror du ofte at du har funnet det du trenger, men så viser det seg at det var feil. Da kan du selge utstyret og deretter gå videre. Dette er den aller beste måten å finansiere din hobby på. Du skal utforske musikken og finne ut av hva som passer for deg. Det høres kanskje ut som en klisjé, men det er viktig å lytte til seg selv og ikke bare gjøre det som er mest populært eller det som gjør at du vil tjene mest penger med en gang!