Les mer om musikk og god lyd!

Vi liker godt å finne nye ressurser som snakker om det vi liker best, nemlig lyd og musikk. Derfor skal vi dele de ressursene vi bruker (og som vi sjekker en del ganger i løpet av en dag for å få den nyeste informasjonen) slik at du kan holde deg oppdatert også!

Musikkbutikker

Vi følger ofte med på nye slipp av både musikkinstrumenter og høyttalere. Derfor har vi meldt oss på nyhetsbrevet til en rekke musikkbutikker, slik at vi alltid får nyeste tilbud rett inn i mailboksen vår. Det er noe vi setter veldig pris på! Det å lage sin egen mail-adresse for dette er også noe vi har gjort. Dette betyr at siden vi ofte blir så sugd inn i universet av musikkbutikker og lydmailer, så har vi satt av tid til å sjekke denne mailen. Dette gjør at det ikke blandes med den kjedelige dagligdagse mailen vi får masse av!

Messer

Noe vi drar på overraskende ofte, er messer. Det finnes en rekke messer som fokuserer på musikkinstrumenter og god lyd. Da kan du ofte få høre ulike type musikk gjennom ulike typer høyttalere. Men noe vi også liker, er å dra på platemesser for å se hva de selger der. Noe vi også anbefaler, er å sjekke loppemarked. Der kan du ofte komme over skikkelig gode høyttalere for gode priser. Du kan også komme over gitarer som trenger litt kjærlighet, men som kan være akkurat det du trenger.

Andre ressurser vi buker ofte er å følge artister vi liker på sosiale medier. I tillegg liker vi også å kose oss litt ekstra med å dra på ordentlig gode konserter inni mellom. Det er noe av det aller beste som finnes der ute. God lyd på den store scenen!