Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Det er jo slik at det ofte kommer nye oppdateringer innenfor musikk, lyd, tilbehør og masse lydtekniske produkter. Dette er noe vi vil at du skal få vite mer om. Så hvis du ønsker å lære mer om dette, så er det bare å lese videre i forhold til hvordan du kan gjøre dette.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Det er rett og slett så enkelt. Vi skal prøve å lage et nyhetsbrev som er så innholdsrikt som bare mulig. Det skal være lett å lese, samtidig som det vil ha mye informasjon som vil være relevant for deg som er interessert i god musikk og lyd. Vi anbefaler deg å ta deg litt tid til å lese det når det kommer ut, rett og slett fordi det er så mye du kan lære om musikk og mer.

Hvordan melder jeg meg på?

Det er ganske enkelt å melde seg på nyhetsbrevet vårt. Alt du trenger å gjøre, er å skrive inn e-postadressen din. Da vil alle oppdateringer komme rett inn i din innboks. Det er vel det du ønsker, regner vi med?

Vi håper at du benytter deg av muligheten til å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Vi lover at du garantert kommer til å få noen oppdateringer du kommer til å like. Kanskje vi også kommer til å utvide tilbudet vårt, slik at vi inkluderer inn enda mer informasjon? Det å få nyheter om emner man liker, er jo ikke bare gøy, det er utrolig lærerikt. Så vi vil gjerne bidra til at du får så mye bra ut av det som overhodet mulig. Det er jo absolutt noe av det beste du kan gjøre for deg selv og ikke minst din interesse. Det å holde seg oppdatert er gull!